PDA

View Full Version : Lead Tape & Fischer Pro 1


K!ck5w3rvE
08-11-2004, 11:41 PM
I've never used lead tape before. I was wondering if any of you have ever added lead to your Pro 1's, and what effect it had. I'm 15. I know about putting it at 3 & 9 makes it more stable on off-centre shots and all that, but how much have you added, where, and how much better is it. Also, is it easy to take off with ruining the paintjob? I'm thinking about getting gamma tape and cutting it. Is that easy to do?

Kirko
08-12-2004, 04:07 AM
I put mine @ 3 & 9 like you suggest ; was great ! I had the place where I get my rackets strung do it they do it all the time I had two 9 inch strips @ 3 & 9.

K!ck5w3rvE
08-12-2004, 11:35 PM
2 nine inch strips. Do you mean 2 layers, and how wide was the tape. Did you have two layers of 1/4 inch tape that was nine inches long, and did you have it in the 4 spots (3, 3, 9, 9)? Can you give me some more details

Kirko
08-13-2004, 03:42 PM
No just one strip per side @ 3 & 9 o'clock.