PDA

View Full Version : Murray's CAPed Radical Pro


pheonix6579
05-12-2010, 10:36 AM
From what I gather Murray used the Radical Pro, which is not one of the Head frames that can be capped.

However, watching the Madrid tourney, and it looks like it is CAPed. Are they making the CAP grommets for the Radical Pro or is it just big money for specific equipment?

jcstennis
05-12-2010, 10:47 AM
maybe someone can post previous links concerning this... it's not a Rad Pro, but a paint job on a Head pro stock/custom racquet.

pheonix6579
05-12-2010, 10:54 AM
Yea I figured some sort of custom PJ...however I REALLY wish I could CAP my Radical

bsandy
05-12-2010, 11:15 AM
This isn't exactly right but it might rather than thinking of it as a CAP'd Radical Pro think of it more as a Prestige Pro painted like a Radical.

. . . Bud

[d]ragon
05-12-2010, 11:15 AM
He doesn't use the Radical Pro. Search, there is plenty of information on his racquets

On a side note, after the match against Chela some kids had the nerve to ask Andy for his racquets (none of which were broken) and were continuously saying 'Andy please, your racquet please." I found it rather rude and annoying

jcstennis
05-12-2010, 11:34 AM
Yea I figured some sort of custom PJ...however I REALLY wish I could CAP my Radical


good info here concerning CAPping.

http://tt.tennis-warehouse.com/showthread.php?t=233780&highlight=CAP+guide

which Radical do u want to CAP?

jemsiter
05-12-2010, 11:42 AM
Murray uses a PT57A with 16x19 pattern and radical pj

pheonix6579
05-12-2010, 06:58 PM
good info here concerning CAPping.

http://tt.tennis-warehouse.com/showthread.php?t=233780&highlight=CAP+guide

which Radical do u want to CAP?

I wanted to CAP my Radical Pro...however no 100sq in Prestige.

[d]ragon
05-12-2010, 08:24 PM
I wanted to CAP my Radical Pro...however no 100sq in Prestige.

Can't CAP it. Sorry