PDA

View Full Version : Wise tension head


Anonymous
05-25-2004, 04:31 AM
What did you guys put your Wise on?

Gaines Hillix
05-26-2004, 02:30 PM
I have mine on an Alpha Apex. Before that, I had it on an Alpha Axis Pro. It's been totally reliable and a pleasure to string on since I made the switch.

Steve Huff
05-26-2004, 02:57 PM
Mine, too, is on an Alpha Apex.

K!ck5w3rvE
05-27-2004, 02:28 AM
hey salman, how do you put pictures in your signature?

Anonymous
05-27-2004, 04:22 AM
Put the picture in the text of a post then copy and paste it