PDA

View Full Version : Question for Gaines


Anonymous
05-27-2004, 04:31 PM
Did you need an adaptors to put your Wise head on your Alpha Axis Pro?
I'm looking into it or the Blu-DC plus and both have the same crank and bar.

Steve Huff
05-27-2004, 07:14 PM
I have an Alpha Apex. It did not need any adaptor. One caution. The blue color of the Wise is NOT Alpha blue. I got the blue and it doesn't match. I'd go with a contrasting color. I got the foot activator and I'm glad I did.

Gaines Hillix
05-28-2004, 11:08 AM
I had an Axis Pro and now an Apex and the wise head fit on both, no problems. No adapters were required. It slipped right on to the crank tension head arm. Took about 2 mins. to install. I also have the foot pedal. I got the black version. It contrasts nicely with the blue of the Apex.