Signum pro S-6500. Please help me!

Discussion in 'Stringing Techniques / Stringing Machines' started by marco61, Oct 13, 2010.

  1. marco61

    marco61 New User

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    10
    Location:
    Italy
    I've received my new Signum Pro S-6500. The display show the number 1 blinking, and there is no action that I can do to unblock the machine.
    Somebody can help me? Thanks.
     
    #1
  2. marco61

    marco61 New User

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    10
    Location:
    Italy
    #2
  3. beernutz

    beernutz Hall of Fame

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    4,427
    Location:
    expanding my Ignore List
    Your having to get your question answered here doesn't say much for Signum's customer service.
     
    #3
  4. struggle

    struggle Hall of Fame

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    4,275
    Location:
    Western North Carolina
    is that tension head just a "re-packaged" WISE? looks similar.
     
    #4
  5. marco61

    marco61 New User

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    10
    Location:
    Italy
    Yes, I think the tension head is very similar to the Wise 2086.
     
    #5
  6. marco61

    marco61 New User

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    10
    Location:
    Italy
    Nobody knows what I've to do to unblock the machine?
     
    #6
  7. dgdawg

    dgdawg Professional

    Joined:
    Nov 17, 2006
    Messages:
    805
    Location:
    Colorado USA
    Your engaging the tensioner with out resistance.
    I had a wise for a couple years and it did the same thing (diff error message)
    Does this thing do a "test run" after you turn on the power?
    Put some kind of resistance on it (calibrator) and see what happens.
    This thing totally looks like a 2086. Wonder if Herb knows about it?
     
    #7
  8. marco61

    marco61 New User

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    10
    Location:
    Italy
    Who is Herb? There are no members with this nick.
    I tried using the calibrator, but nothing happened.
     
    #8
  9. Lakers4Life

    Lakers4Life Hall of Fame

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    3,638
    Location:
    Laker Land
    I think you are right, but he gets the error after running a manual "Test". Mine says "7." when it has no tension. But when you first turn on the machine it does got through the "self test". Then is shows the last tension used.

    BTW that does look like a repacked Wise 2086 Pro. How much are they in Europe?
     
    Last edited: Oct 18, 2010
    #9

Share This Page