Trouble logging on

Discussion in 'Talk Tennis Updates' started by mark rodgers, Feb 11, 2012.

  1. mark rodgers

    mark rodgers Rookie

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    375
    Is anyone else having to enter their use credentials multiple times to get logged into the TW boards? I have enter my user id and password at least two times. The first time it shows me that I've logged in but when the first screen displays, it's as though I never logged in. The second time it usually works.
     
    #1
  2. luishcorreia

    luishcorreia Professional

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,367
    Location:
    Lisbon - Portugal
    Yea. Me too. After logging in it asks me for the username and password again.

    Just coick on the homepage and you are good to go
     
    #2
  3. nicolaisidek

    nicolaisidek Semi-Pro

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    593
    Location:
    Malaysia
    Yeap. I had this problem since last year. Always had to refresh. I thought it was only me.
     
    #3
  4. mctennis

    mctennis Hall of Fame

    Joined:
    Feb 19, 2004
    Messages:
    3,405
    I've had the same problem. After I put my log in and password in it says " thanks for logging in mctennis" then the page pulls up and I do not show logged in. If I go to a particular sub title on the TT page I am logged in. It is just irritating to have to keep trying to log in and not have my name showing up.
     
    #4
  5. BobFL

    BobFL Hall of Fame

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    3,692
    Location:
    Orlando
    After you login press F5....
     
    #5
  6. Chas Tennis

    Chas Tennis Hall of Fame

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    4,212
    Location:
    Baltimore, MD
    My login also was the same starting in about Jan

    I'm not very knowledgeable of computer issues.

    I noticed the TW login problem also on my other computer. It started about the same time as my AVG was finding viruses on that computer (not in use and still very suspect). I also learned that some months previously Windows Automatic Updates had stopped.

    There was another familiar site which if I went to it by some regular bookmarked links would look normal. If I went to it by one particular bookmarked link, however, there was delay, the font changed and some unusual numbers appeared across the top of the screen. I could no longer REPLY with normal text.

    I still don't know what if anything happened to my other computer, stopped using it in early Feb.

    1) Check you last Windows Updates

    2) Do a virus scan.

    3) Look at the complete history of your virus scanner and see if it has been finding anything. What is in the vault?

    Login seems to be OK on this second computer.

    The computer security situation in 2012 for the average user is completely unacceptable.
     
    Last edited: Feb 21, 2012
    #6
  7. Tshooter

    Tshooter Hall of Fame

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    2,104
    Yes.
    (Message too short)
     
    #7
  8. mctennis

    mctennis Hall of Fame

    Joined:
    Feb 19, 2004
    Messages:
    3,405
    Thanks Bob.
     
    #8
  9. mikeler

    mikeler G.O.A.T.

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    19,545
    Location:
    Central Florida

    I had this happen last week. Next time I'll try the F5 trick.
     
    #9

Share This Page