TW Messageboard Server Laggy!!

Discussion in 'TW Questions/Comments' started by gmlasam, Aug 31, 2004.

  1. gmlasam

    gmlasam Hall of Fame

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    1,527
    Today, I've been getting this message when trying to access the messageboards. I'm on a T1 connection.

     
    #1
  2. TW Staff

    TW Staff Administrator

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    24,537
    Location:
    Tennis-Warehouse.com
    gmlasam,
    Please let me know if you are still having issues with the message boards.

    Chris, TW.
     
    #2
  3. Tennis Guy

    Tennis Guy Semi-Pro

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    414
    I don't know about him, but I still get that message.
     
    #3
  4. gmlasam

    gmlasam Hall of Fame

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    1,527
    Yes I still get the message. I specially get it during morning to noon hours weekdays. It seems like when there are too many ppl are logging in to the message board at those hours, it severly lags the messageboard server. You guys should really get an upgrade on your connection or change your ISP. You need to increase your bandwidth.
     
    #4
  5. TW Admin

    TW Admin Administrator

    Joined:
    Feb 17, 2004
    Messages:
    14
    Has this message come up since Friday afternoon? As mentioned in another thread, we've changed some settings and the generally feeling is that the server is much snappier. Our connections are rarely pegged so it's not a bandwidth issue. The CPU/disk load on the server is actually fairly minimal - the issue appears to be server configuration.

    Thanks,
    Drew/Tennis Warehouse
     
    #5
  6. gmlasam

    gmlasam Hall of Fame

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    1,527
    As I recall, I did not have any problems on Friday. Looks like your tweaks might of worked, but lets see next week. I'll keep you posted and will post the errors when or if I get them.
     
    #6

Share This Page