WHY CAN'T I POST ANYTHING?!

Discussion in 'TW Questions/Comments' started by T3NN15PIMP, Jun 24, 2004.

  1. T3NN15PIMP

    T3NN15PIMP Guest

    WHENEVER I TRY TO POST MY WILSON TRIAD T3 FOR SALE, IT SAYS THAT I SUCCESSFULLY POSTED IT AND THEN IT JUMPS TO ANOTHER WINDOW AND IT SAYS THAT MY "POST TOPIC OR REQUEST DOES NOT EXIST" OR SOMETHING LIKE THAT. I DON' KNOW WHY. CAN SOMEONE PLEASE HELP ME OUT?!

    THANKS.
     
    #1
  2. TW Staff

    TW Staff Administrator

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    24,502
    Location:
    Tennis-Warehouse.com
    I recommend you read the two announcements in the For Sale forum and all will be revealed.

    Chris, TW.
     
    #2
  3. mvictory5

    mvictory5 New User

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    29
    On certain topics, such as the following link, I get error codes when I try to post. It does the same thing on Netscape 7 and IE. Since I can post elsewhere, I think it is specific to about 10% of the threads.

    http://tt.tennis-warehouse.com/viewtopic.php?t=13854

    ------ error message --------
    Error in posting

    DEBUG MODE

    SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1

    INSERT INTO phpbb_topics (topic_title, topic_poster, topic_time, forum_id, topic_status, topic_type, topic_vote) VALUES ('"" filtered!', 1942, 1090638470, 14, 0, 0, )

    Line : 339
    File : /Library/WebServer/Documents/tw_talk/includes/functions_post.php
     
    #3

Share This Page